Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 9001 KVALITETSSTYRINGSSYSTEMER

Bedre kundetilfredshet og økt effektivitet.

Over én million organisasjoner over hele verden har oppnådd ISO 9001-sertifisering – denne standarden er dermed det viktigste stykke næringslivslitteratur som noen gang er skrevet.

Find out more about this service

Oversikt

Å oppnå sertifisering fra LRQA viser at kvalitetsstyringssystemet (QMS) følger et robust og globalt anerkjent konsept som fokuserer på kontinuerlig forbedring av prosesser og håndtering av forretningsrisiko for å imøtekomme behov og forventninger blant kunder og andre interessenter.

Fordeler ved ISO 9001

Fornøyde kunder

ISO 9001:2015-sertifisering er utviklet for virksomheter i alle størrelser og sektorer, og viser engasjement overfor kunders og interessenters behov og forventninger takket være kvalitet og kontinuerlige forbedringer.

Nye forretningsmuligheter

I mange tilfeller er uavhengig tredjeparts ISO 9001-sertifisering en forutsetning for handel, og takket være vårt globalt anerkjente merke kan sertifisering fra LRQA gi en konkurransefordel. Selv i tilfeller der sertifisering ikke er noen kontraktfestet forutsetning, vil den skape troverdighet i oppbygningen av trygge forretningssamarbeid i forsyningskjeden.

Strømlinjeformede prosesser

Ved å følge prinsippene for beste praksis i ISO 9001 bidrar sertifiseringen til å utvikle et mer robust konsept for risikostyring og bedre forståelse for virksomhetens interne og eksterne kontekst, noe som vil øke effektiviteten og styrke resultatene.

Enkel integrasjon

ISO 9001 følger Annex SL, grunnstrukturen som anvendes i alle nye og reviderte ISO-standarder, og som gjør det langt enklere å integrere styringssystemskontroller i et enkelt 'bedriftsstyringssystem', og bidrar til å redusere overflødige kostnader og arbeidsinnsats.

Trenger du hjelp med ISO 9001?

LRQA har bygget opp en portefølje med tjenester for dine behov. Vi er spesialister på samsvarskontroll av styringssystemer, inkludert trening, gapanalyse og sertifisering. Vi undersøker alle problemer grundig med eksakt analytisk presisjon, og snur hver stein for å komme frem til spesifikke konklusjoner for din organisasjon. 

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Akkreditering

LRQA var det første sertifiseringsorganet som ble akkreditert av United Kingdom Accreditation Service (UKAS). Det betyr at du kan føle deg trygg på vår erfaring, ekspertise og profesjonalitet når vi vurderer din virksomhet.

Teknisk ekspertise

Våre assessorer er industrispesialister som nomineres spesielt etter dine forretningsbehov, slik at sikrer merverdi i form av en effektiv og pålitelig revisjon av systemet, og gir dere konstruktive anbefalinger for forbedringer av både styringssystemet og forretningsdriften.

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?