Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Klimaendringer og BÆREKRAFT

Vis at virksomheten engasjerer seg for miljøet.

Stadig oftere ser virksomheter en sammenheng mellom miljøstyring, samfunnsansvar og økonomiske resultater.

Grunnlaget for bærekraftig drift

Når verdens befolkning øker, vil også flere mennesker trenge tilgang til utdanning, mat, transport, energi, rent vann og sanitærinstallasjoner. Det vil ikke bare forårsake økt etterspørsel etter energi, men også til behov for overvåkning og optimering av globale forsyningskjeder og bærekraftig drift.

Myndigheter og bedrifter i alle størrelser har forstått at handling kreves, og begynner også å handle. I september 2015 innførte FN nye mål for bærekraftig utvikling (Sustainable Development Goals) innen 2030. De 17 målene uttrykker ambisjonen om en inkluderende, bærekraftig og solid fremtid for alle.

Vårt utvalg av tjenester innen klimaendringer og bærekraft

Vårt utvalg av tjenester inkluderer sertifisering, validering og trening omkring alle aspekter av bærekraftighet, også etisk utvalg av leverandører. Vi hjelper å sikre at administrasjonssystemene deres kan identifisere og administrere risikoer i tilknytning til klimaendringer og bærekraftighet, og hjelper dere samtidig å realisere potensielle muligheter.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Fra uavhengig tredjeparts inspeksjon, sertifisering og revisjon; til opplæring og teknisk rådgivning; til sikkerhetsteknologi i sanntid; til datadrevet transformasjon av forsyningskjeden, hjelper våre innovative ende-til-ende-løsninger våre kunder med å forhandle frem et raskt skiftende risikolandskap-sørge for at de former sin egen fremtid, i stedet for å la den forme dem.

KUNNSKAP

Hvordan vi tenker

LRQAs eksperter deler regelmessig sin forskning og kunnskap.

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?