Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

HELSE, SIKKERHET OG TRIVSEL

Skap fremtidens arbeidsplass.

Det er viktig at din tilnærming til arbeidshelse, sikkerhet og trivsel tilpasser seg de endrede kravene til arbeidsstyrken din.

Finn ut mer om denne tjenesten

I dag er ansatte opptatt av mye mer enn lønn. De ser etter arbeidsplasser som prioriterer deres behov for helse, sikkerhet og velvære.

Organisasjoner tilpasser sine tilnærminger til helse og sikkerhet for å redusere ulykker og overholde regelverket. Men ettersom arbeidslivet fortsetter å endre seg, må bedrifter rebalansere fokuset mellom folks fysiske og mentale helsebehov.

Våre tjenester for helse, sikkerhet og trivsel

LRQA er en ekspert innen utviklingen av ledende standarder for arbeidshelse og sikkerhet (OH&S) og er betrodd av virksomheter av alle størrelser og i alle sektorer til å sertifisere styringssystemer, inspisere utstyr og verifisere ytelse. Tjenestene våre gir deg trygghet på at systemene og prosessene dine er robuste og effektive, bidrar til langsiktig bærekraft for driften din og hjelper deg med å overholde forskrifter.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

KUNNSKAP

Hvordan vi tenker

LRQAs eksperter deler regelmessig sin forskning og kunnskap.

Finn ut mer om denne tjenesten

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?