Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

FSSC 22000 MATSIKKERHETSSYSTEM

Matsikkerhet og risikostyring.

Den globalt anerkjente FSSC 22000 matsikkerhetsystemsertifiseringen er utviklet for å skape konsistente standarder med transparens innen matsikkerhetspraksis, og inneholder et rammeverk for administrasjon av matsikkerhet og kvalitetsansvar.

Oversikt

LRQA er markedsledende innen FSSC 22000-sertifisering med over 5000 kunder over hele verden. Vi arbeider med verdens største og mest komplekse matvareprodusenter, og med mindre produsenter og bønder med spesifikke behov, og har opparbeidet oss en unik forståelse for denne sektoren.

FSSC 22000 er anerkjent av Global Food Safety Initiative (GFSI) og står for en helhetlig tilnærming til matsikkerhetsrisikostyring gjennom hele næringsmiddelforsyningskjeden. Standarden omfatter administrasjonssystemer for mat og forsyningssikkerhet, samt transport og lagring der det er relevant.

Fordeler ved FSSC 22000

Nye forretningsmuligheter

FSSC 22000-sertifisering styrker evnen til å samarbeide med de mange organisasjonene som har FSSC 22000 som kontraktfestet krav.

Kundetillit

FSSC 22000 styrker omdømmet og gir kundene tillit til administrasjonssystemet for produksjon og forsyningskjede.

Kundegodkjent

Mange detaljhandler, produsenter, ingrediensleverandører, næringsmiddelforetak og råvarebehandlingsbedrifter har spesifisert FSSC 22000 som en del av godkjenningsprosessen for leverandører.

FSSC 22000

Trenger du hjelp med FSSC 22000?

LRQA er pionerer innen FSSC 22000 og har lenge vært en av de ledende tilbyderne av revisjoner i tråd med den aktuelle standarden. Som med alle våre matsikkerhetstjenester tilbyr vi deg en skreddersydd pakke som passer dine spesifikke behov og omfatter alt fra tilleggsmoduler til trening og gapanalyse for anlegget.

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Uavhengighet

LRQA sikrer sin nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå på tvers av enheter. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Vi tilbyr derfor ikke rådgivning for administrasjonssystemer som befinner seg i eller har fullført tredjeparts sertifisering med LR.

Teknisk ekspertise

LRs revisorer er industrispesialister som vi utpeker spesifikt for ditt foretak, og som sørger for grundig revisjon av systemet ditt.  Vi er spesialister som ikke bare forstår potensialet i banebrytende ideer, men som også setter den ut i livet på en pragmatisk måte som sikrer virkningen både på kort og lang sikt.

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?