Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

OHSAS 18001 STYRINGSSYSTEMER FOR ARBEIDSMILJØ

Administrer OH&S-risikoer med OHSAS 18001.

OHSAS 18001 ble utviklet for å hjelpe organisasjoner med å håndtere farer på arbeidsplassen bedre. Oppmerksomheten skifter nå fra OHSAS 18001 til ISO 45001, den nye internasjonale standarden for arbeidsmiljø.

Find out more about this service

Oversikt

OHSAS 18001:2007 ble utviklet som svar på etterspørsel etter en gjenkjennelig standard for styringssystemer for helse og sikkerhet som kan evalueres og sertifiseres eksternt.

Med OH&S-styring som strekker seg til globale organisasjoner og komplekse forsyningskjeder, var det nødvendig med en internasjonal standard for å sikre en lik tilnærming for arbeidere over hele verden. Den nye internasjonale OH&S-standarden, ISO 45001:2018, ble publisert 12. mars 2018 med organisasjoner som er sertifisert til OHSAS 18001 gitt en tre år lang overgangsperiode fra publiseringsdatoen.

ISO 45001 kombinerer den tekniske styrken til eksisterende OH&S-standarder, inkludert OHSAS 18001, med strukturen på høyt nivå til andre internasjonale standarder som ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø) for å gjøre det enklere å integrere til styringssystemer for bedrifter på høyere nivå.

Fordeler med OHSAS 18001

Ansattes sikkerhet

Ansattes sikkerhet
OHSAS 18001 gir en strukturert tilnærming til fareidentifikasjon og risikostyring for å bidra til å redusere ulykker og helseproblemer gjennom et tryggere arbeidsmiljø.

Forbedret produktivitet

Å bedre ansattes helse reduserer tapt tid, forbedrer personalets moral og øker produktiviteten.

Overholdelse av regelverk

Et detaljert OH&S-styringssystem identifiserer kritisk lovgivning og regulering for å hjelpe deg med å holde deg innenfor loven og bevare organisasjonens omdømme.

Enkel overgang

OHSAS 18001 deler mange elementer med ISO 45001 for enkel overgang til den nye internasjonale OH&S-standarden.

Trenger du hjelp med OHSAS 18001?

Med det økende presset for organisatorisk ansvarlighet, er OHSAS-sertifisering av LRQA et synlig middel for å fortelle interessenter at du mener alvor når det kommer til ansattes trivsel.

LRs tekniske spesialister var medvirkende til utviklingen av OHSAS 18001 og er ideelt plassert for å gi deg en rekke vurderings- og sertifiserings- eller overgangstjenester til ISO 45001.

OHSAS 18001 til ISO 45001: Å gå over til den nye internasjonale standarden

LRQA anerkjenner at enhver organisasjon og dens OH&S-styringssystem er unike. Effekten av overgangen fra OHSAS 18001 til ISO 45001 vil avhenge av kompleksiteten i organisasjonen din og modenheten til ditt eksisterende styringssystem.

LRQA tar seg tid til å forstå dine spesielle behov, og handler med skjønn, følsomhet og omsorg for å levere nødvendige sertifiseringstjenester som hjelper deg å gå enkelt over til ISO 45001.

Hvorfor jobbe med oss?

Enestående opplevelse

LRQA har vært i forkant av standardutvikling og markedsleder innen sertifisering og opplæring i mer enn 30 år.

Teknisk ekspertise

Våre sakkyndige er bransjespesialister og helse- og sikkerhetseksperter som vi matcher med dine forretningsbehov, slik at en omfattende revisjon av systemet ditt kan garantere effekt både i dag og på lang sikt.

Bedriften din hjelper LRQA til å hjelpe andre

Overskuddet vi genererer finansierer LRQA Foundation, en veldedighet som støtter vitenskaps- og ingeniørrelatert forskning, utdanning og offentlig engasjement rundt alt vi gjør. Alt dette hjelper oss å stå fast ved formålet som driver oss hver eneste dag: Å jobbe sammen for en tryggere verden.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?