Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

BRCGS MATSIKKERHETS-SERTIFISERINGSTJENESTER

Sertifisert matsikkerhet med BRCGS.

Den internasjonalt anerkjente BRCGS standarden for matsikkerhet dekker 18 kategorier – fra rått rødt kjøtt og fjærkre til alkoholholdig drikke og søtsaker – og gir alle typer matvareprodusenter muligheten til å vise at de holder et høyt nivå på matvareproduksjonen.

Oversikt

Som ledende global tilbyder av BRCGS-matsikkerhetsrevisjoner arbeider LRQA med næringsmiddelprodusenter i alle størrelser for å sikre akkurat den revisjonen dere trenger; enten det er en global produsent med mange produksjonsanlegg eller en mindre virksomhet.

I tillegg til matsikkerhet utfører også LRQA revisjoner for BRCGS-standarden for lagring og distribusjon samt BRCGS-standarden for pakke og emballasjematerialer.

Kulturmodul

Kulturmodulvurderingen kan utføres når som helst, av alle slags næringsmiddelvirksomheter. Den inneholder et spørreskjema for ansatte med svar i fire kategorier som gir dere muligheten til å evaluere matsikkerhetskulturen og identifisere områder som kan forbedres. Resultatene måles over tid, og gir produsenter tilgang til anonymiserte referansemålingsdata.

Handelsvaremodul

Handelsvaremodulen gjelder for pakninger og materialer som handles og lagres lokalt før salg. Denne ekstramodulen gir produsenter muligheten til å inkludere handelsvarer i revisjonen av globale BRCGS-standarder.

FSMA-modul

For samordning med US Food Safety Modernization Act (FSMA) kan produsenter legge til en frivillig FSMA-modul til en revisjon av BRC Global standard for matsikkerhet. Denne modulen dekker forskjellene mellom kravene i FSMA- og BRCGS-standardene, og er viktig for alle som samarbeider med eller planlegger å samarbeide med kunder i USA.

Association of European Coeliac Societies (AOECS)

Denne modulen er relevant for produsenter som produserer glutenfrie matvarer iht. AOECS-standarden. Selv om modulen gjelder globalt, er den utviklet på grunnlag av europeisk lovgivning og kravene i AOECS.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?