Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

BRCGS FOR MATSIKKERHET

Vurdering av matsikkerhet i forsyningskjeden.

Et rammeverk for administrasjon av produktsikkerhet, integritet, jus og kvalitet.

Oversikt

Med over 33 000 kunder innen sektorene mat, drikke, detaljhandel og bevertning arbeider LRQA over hele verden for å utføre BRCGS matsikkerhetsrevisjon for et stort utvalg av kunder.

Denne standarden, som først ble publisert i 1998, hjelper matvareprodusenter på en rekke forskjellige områder, som HACCP, sporbarhet, beskyttelse mot næringsmiddelsvindel, ledelsesengasjement og kvalitetsstyringssystemer. BRC Global standard for matsikkerhet er anerkjent av Global Food Safety Initiative (GFSI), og en vellykket sertifisering hjelper dermed virksomheten med å sikre tilgangen eller åpne døren til viktige markeder. 

Den 9. utgaven av standarden ble lansert i august 2022 og LRQA kan bidra til å sikre at du oppfyller de nye revisjonskriteriene.

Fordeler ved BRCGS standard for matsikkerhet

Nye forretningsmuligheter

Styrk evnen til å samarbeide med mange organisasjoner som forventer eller har kontraktfestet krav om BRCGS-sertifisering.

Kundetillit til merket

Den globale BRCGS-standarden hjelper dere å beskytte merket, og sikrer kundens tillit til produksjonsprogrammene og forsyningskjedestyringen deres.

Tilgang til forsyningskjeder

BRC Global standard for matsikkerhet er anerkjent og spesifisert av mange detaljhandelaktører, produsenter, ingrediensfirmaer, mattjenesteorganisasjoner og råvarebehandlingsbedrifter som en del av godkjenningsprosessen for leverandører.

Konkurransefordel

Sertifisering i henhold til en av de ledende standardene i bransjen gjør at dere hever dere over konkurrenter uten sertifisering.

Trenger dere hjelp med BRCGS matsikkerhet?

Med 18 ulike næringsmiddelkategorier og 27 000 sertifiserte steder har LRQA forstått at alle BRCGS-kunder har ulike behov. Med over 30 års erfaring i mat- og drikkesektoren kan våre team tilby et stort utvalg av tjenester som tar sikte på å forbedre standardene, styrke matsikkerheten og beskytte merket deres.

Vi tilbyr også en rekke BRCGS-ekstramoduler; noen enkeltstående og andre som kan kombineres med revisjonen.

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Kundeorientert tilnærming

Vi kan hjelpe foretaket med forberedelsene til BRCGS versjon 9. Vår evne til å kombinere revisjoner og tilby et komplett utvalg av tjenester gjør at du kan spare tid og redusere kostnader.

Teknisk ekspertise

Vi utpeker ekspertassessorer med dyptgående industrikunnskaper til  foretaket ditt, og sikrer en omfattende revisjon av systemet.  Assessorene er spesialister som ikke bare forstår potensialet i banebrytende ideer, men som også setter denne kunnskapen ut i livet på en måte som sikrer virkningen både på kort og lang sikt.

 

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?