Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

FSSC 22000 publiserer ny versjon 5.

FSSC 22000 versjon 5 er tilpasset den nye overordnede strukturen i ISO 22000, noe som muliggjør enkel integrasjon med andre administrasjonssystemer.

Foundation Food Safety System Certification 22000 versjon 5 er et GFSI-godkjent matsikkerhets-administrasjonssystem som ble lansert 3. juni 2019 for oppstart av revisjoner mellom 1. januar og 31. desember 2020.

LRQA arbeider sammen med over 35 000 kunder innen mat- og drikkevaresektoren. I tider med økende globalisering og mer komplekse forsyningskjeder ser vi viktigheten av å ha de riktige matsikkerhetssystemene på plass – verifisert av et anerkjent kontrollorgan med global rekkevidde. Akkrediterte systemer som FSSC 22000 kan hjelpe virksomheter med å beskytte både sitt merkeomdømme og sine kunder.

Utviklingen av versjon 5 tar hensyn til innføringen av den nye ISO 22000-standarden, og har innarbeidet strukturer for kontinuerlig forbedring. Den gir virksomheter muligheten til å integrere matsikkerhetsystemet i andre administrasjonssystemer

FSSC, som har over19 000 sertifiseringer over hele verden, har utviklet versjon 5 i samarbeid med representanter for sertifiseringsorganer, akkrediteringsorganer og matvareindustrien. En annen betydelig utvidelse av systemet er FSSC 22000-lisenserte opplæringsorganisasjoner, som skal arbeide for å gjøre kravene tydelige og oversiktlige.

For øyeblikket er systemet publisert på engelsk, men oversatte versjoner skal være tilgjengelig i september samme år.

Mer informasjon om LRs utvalg av assurance-tjenester for matvaresektoren finner du her.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?