Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

LUFTFART OG FORSVAR

Vi tar kvalitet til nye høyder.

I de sterkt regulerte sektorene luftfart og forsvar viser assurance en ensidig forpliktelse for å sikre kvalitet i den globale leveringskjeden.

Ta kontakt

Takket være uavhengig assurance stoler vi på at luftfarts- og forsvarsindustrien holder oss trygge

Med sertifiseringssystemer på plass vet vi at når vi tar en flytur, eller når en astronaut setter kursen for romstasjonen, skjer det i trygg visshet om at maskinen som flyr oss er bygget i tråd med de høyeste spesifikasjonene og standardene i verden. Uten kvalitetssikring til å regulere industrien ville hvilket som helst firma kunne produsert fly, bygget romskip eller fabrikert ting til forsvarssektoren, uansett hvor seriøst de arbeidet.

Hos LRQA samarbeider vi med våre kunder for å levere akkurat de tjenestene de trenger. Enten dere har flere produksjonsanlegg eller trenger kombinerte revisjoner, gjør vi vårt beste for å hjelpe deg på en praktisk og kostnadseffektiv måte.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?