Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Ansvarlig forbruk og produksjon

Ansvarlig praksis bygger sterkere forsyningskjeder.

Når du forankrer beste praksis i hele forsyningskjeden, skaper du mer effektive partnerskap med fokus på åpenhet og tillit.

Finn ut mer om denne tjenesten

Enten det er maten vi spiser og klærne vi har på oss, eller bilene vi kjører og utstyret vi har hjemme, krever forbrukerne at bedrifter bruker mindre, kjøper ansvarlig og behandler folk rettferdig.

Ettersom forsyningskjedene blir stadig større og mer komplekse, bruker organisasjoner betydelig tid og krefter på å utfordre, påvirke og overvåke leverandørenes sosiale og miljømessige ytelse. Overholdelse av bransjeledende standarder og ordninger, og nøyaktig, uavhengig verifisert rapportering skaper et konkurransefortrinn som viser en forpliktelse til langsiktig bærekraftig innkjøp, forbruk og produksjon.

Våre tjenester for ansvarlige forbruk og produksjon

Fra sertifisering mot globale og landsspesifikke standarder og ordninger, til verifisering og skreddersydde løsninger – LRQA samarbeider med deg for å forbedre forsyningskjedens transparens og gjøre bærekraftsgevinstene dine mer synlige for viktige interessenter.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

KUNNSKAP

Hvordan vi tenker

LRQAs eksperter deler regelmessig sin forskning og kunnskap.

Finn ut mer om denne tjenesten

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?