Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Om LRQA-GRUPPEN

Hvem vi er.

Hvem vi er.

By bringing together unrivalled expertise in certification, brand assurance, cybersecurity, inspection and training, we've become a leading global assurance provider.

We’re proud of our heritage, but it’s who we are today that really matters, because that’s what shapes how we partner with our clients tomorrow. By combining strong values, decades of experience in risk management and mitigation and a keen focus on the future, we’re here to support our clients as they build safer, more secure, more sustainable businesses.

From independent auditing, certification and training; to technical advisory services; to real-time assurance technology; to data-driven supply chain transformation, our innovative end-to-end solutions help our clients negotiate a rapidly changing risk landscape – making sure they’re shaping their own future, rather than letting it shape them.

LRQA, A Leading Global Assurance Provider

Vår tilnærmingsmåte

I en verden som blir stadig mer kompleks – og overfylt av data og oppfatninger – vet vi at våre kunder trenger mer enn teknologi for å lykkes. De trenger en erfaren partner. En partner som lytter, som skjærer igjennom støyen og fokuserer på det som virkelig teller for dem og kundene deres. Våre ingeniører og tekniske eksperter er dypt engasjert i assurance. Det betyr vilje til å ta i bruk ny teknologi og et ekte ønske om å forbedre effektiviteten. Vi evaluerer våre kunders behov med grundighet og innlevelse, og bruker deretter vår ekspertise og over 250 års erfaring til å levere smarte løsninger for alle.

Når alt kommer til alt er det noen ting teknologi ikke kan erstatte.

Dette gjør oss unike

Dyptpløyende teknisk innsikt og bransjekunnskap

Vi er eksperter som ikke bare forstår potensialet i banebrytende ideer, men som også setter den ut i livet på en pragmatisk måte som sikrer virkningen på kort og lang sikt.

Engasjement for assurance

Vi undersøker ethvert problem grundig og med analytisk presisjon. Vi snur på hver eneste sten og lar ingen spørsmål forbli ustilt for å finne gode og nøyaktige svar.

Uavhengighet

Vi engasjerer oss for å få alt på skinner for å oppnå høyest mulige standarder og best mulige resultater for alle, slik at kundene til enhver tid kan føle seg trygge på våre avgjørelser.

Forståelse og empati

Vi tar oss tid til å forstå våre kunders unike behov og den situasjonen virksomheten befinner seg i, slik at vi kan handle veloverveid, sensibelt og omhyggelig.

Sosiale virksomheter

Vi har utviklet en modell for sosiale virksomheter for det 21. århundre – ikke bare ved å finansiere stiftelsen vår med overskuddet, men også ved å integrere noen av stiftelsens veldedige formål i vårt arbeidet med å sikre kritisk infrastruktur over hele verden.

Vil du snakke med oss?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?