Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Helsevesen og medisinsk sektor

Pasientsikkerhet starter med samsvar.

Med mange lovendringer og et stort antall miljørisikoer er det mer utfordrende – og viktig – enn noen gang å sikre samsvar.

Ta kontakt

Strenge krav krever en erfaren partner.

Helsevesenet og medisinsk sektor må forandre og tilpasse seg kontinuerlig. Innføringen av nye forskrifter for medisinsk utstyr er en av de viktigste utviklingene innen produksjon av medisinsk utstyr på mange år. Dette skal løse utfordringer i tilknytning til medisinsk utstyr, mens bransjen som helhet står overfor andre viktige endringer, blant annet i tilknytning til pasientsikkerhet og informasjonsvern i en tid der teknologien gjør raske fremskritt.

Hos LRQA forstår vi at enhver virksomhet og deres prosesser er helt unike. Vi har vært et ledende kontrollorgan i over 20 og forstår også hvor viktig det er å sikre effektiv overholdelse av regelverk og å forstå våre kunders spesifikke situasjon og virksomhet. 

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?