Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Prosessering

Skreddersydde assurance- og merkevarebeskyttelsesløsninger for prosesseringsforetak.

Mens stadig større krav fra kunder og detaljhandelen til trygg mat av høy kvalitet produsert på en bærekraftig etisk måte skaper forandringer i forsyningskjeden, er det viktigere enn noensinne å ha den riktige partneren for samsvarssikring.

Ta kontakt

Matforsyningskjeden er bare så sterk som det svakeste leddet.

For noen år siden var matsikkerhet den største utfordringen på fabrikkgulvet. Den kontinuerlige utviklingen i den globale forsyningskjeden krever i dag bærekraftighet, sporingsmuligheter og etisk handel for å tilfredsstille interessentene.

Og i en tid der sosiale medier kan forsterke globale trender, men også ødelegge et omdømme på et øyeblikk, er det avgjørende for både merkevarer og forretningsdrift at man opererer i et miljø der risikoene kan reduseres så mye som mulig.

Det er ingen enkel sak å mestre disse kravene, men hvis foretaket går i partnerskap med riktig assurance-leverandør, kan virksomheten redusere lasten av revisjoner og dra nytte av et mer robust revisjonsprogram.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?