Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Kvalitet, miljø, helse og sikkerhet

Legg grunnlaget for beste praksis.

Skap kundetilfredshet, reduser miljøpåvirkningen og bygg opp en tryggere og sunnere arbeidsplass med uavhengig sertifisering av administrasjonssystemene.

Tilfredse kunder, bedre risikostyring og enkel integrasjon.

Akkreditert sertifisering i henhold til grunnleggende standarder for kvalitet, miljø, helse og sikkerhet viser foretakets interessenter at dere utnytter administrasjonssystemene på en effektiv måte – og gjør virksomheten til en attraktiv leverandør, arbeidsgiver og partner.

Vårt utvalg av tjenester innen kvalitet, miljø, helse og sikkerhet

Konformitet er et viktig aspekt ved våre assurance-tjenester. Våre tekniske eksperter gjør vurderinger til et svært nyttig administrativt verktøy for å forbedre og sikre resultatene i virksomheten. Vi forstår hva som virkelig er viktig for foretaket og dets interessenter, og hjelper dere å forbedre både administrasjonssystemet og driften takket være et komplett utvalg av assurance- og treningstjenester.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Fra uavhengig tredjeparts inspeksjon, sertifisering og revisjon; til opplæring og teknisk rådgivning; til sikkerhetsteknologi i sanntid; til datadrevet transformasjon av forsyningskjeden, hjelper våre innovative ende-til-ende-løsninger våre kunder med å forhandle frem et raskt skiftende risikolandskap-sørge for at de former sin egen fremtid, i stedet for å la den forme dem.

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?