Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 22000 MATSIKKERHETSADMINISTRASJON

Sørger for beste praksis når det gjelder matsikkerhet.

ISO 22000 gjelder for alle virksomheter i næringsmiddel-forsyningskjeden og skisserer opp kravene til et ledelsessystem for matsikkerhet.

Oversikt

LRQA er markedsledende innen ISO 22000-matsikkerhetsadministrasjon – en etablert og bredt anerkjent standard for matsikkerhet. Våre tekniske eksperter har bidro til å utvikle ISO 22000 og utfører nå revisjoner for velrenommerte næringsmiddelbedrifter over hele verden. 

ISO 22000 er viktig for virksomheter i alle størrelser som ønsker å vise at de har effektiv administrasjon og kontroll av matsikkerhetsrisikoer, og at de følger beste praksis for matsikkerhet. 

ISO 22000

Fordeler ved ISO 22000

Konkurransefordel

Med sertifisering i henhold til en av de ledende standardene i bransjen, som ISO 22000, kan dere hevde dere i forhold til konkurrentene.

Kontinuerlig forbedring

Forbedre kommunikasjonen og prosessene i hele virksomheten og sørg for kontinuerlig optimalisering av hele forsyningskjeden.

Nye forretningsmuligheter

Sertifisering av matsikkerheten åpner dørene for partnerskap med foretak som krever ISO 22000-sertifisering.

Tillit blant kundene

Vern om merkets omdømme og bygg opp tillit blant kundene ved å sørge for integritet i produksjonsprogrammer og forsyningskjedeadministrasjon.

Ansattes engasjement

ISO 22000 har fornyet fokus på ansattes engasjement, som er av avgjørende betydning for å skape en kultur for matsikkerhet i virksomheten.

Spar tid og kostnader

Vedlegg SL introduserer en integrert tilnærming til forvaltning av flere ledelsessystemer, og åpner muligheten for å behandle alle systemer som én enhet.

Trenger du hjelp med ISO 22000?

Når kundene etterspør tryggere og mer bærekraftig mat, samtidig som næringsmiddel-forsyningskjeden blir stadig mer kompleks, er behovet for matsikkerhet større enn noen gang.

Derfor publiserte International Organization for Standardization (ISO) en ny versjon av den internasjonale standarden for ledelsessystemer for næringsmiddeltrygghet (FSMS), ISO 22000:2018, i juni 2018.

LRQA kan arbeide med foretaket deres for å enten oppnå ISO 22000-sertifisering eller bistå med tilpasning til den reviderte standarden som ble publisert i juni 2018

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Innsikt i regelverket

LRs tekniske eksperter har bidratt til utviklingen av ISO 22000, og har dermed en unik forståelse av standarden som gjør oss i stand til å gi deg betydelige fordeler.

Teknisk ekspertise

Våre assessorer er industrispesialister som vi utpeker spesifikt for deres behov, og som sørger for effektiv revisjon av systemet deres.

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?