Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

IRIS-sertifisering for jernbaneindustrien

På sporet mot suksess.

Sertifiseringen "International Railway Industry Standard" (IRIS) har gjort det mulig for jernbaneindustrien å utvikle og iverksette et globalt administrasjonssystem som er konsistent i språk og terminologi, vurderingsretningslinjer og gjensidig aksept av revisjoner. Det gir et transparens og oversiktlighet i hele forsyningskjeden for jernbaneindustrien.

Find out more about this service

Hva er IRIS?

IRIS-sertifisering™, rev. 03 fra LRQA skaper fordeler for virksomheter i jernbaneindustriens forsyningskjede som ønsker å vise sektorspesifikt samsvar.

UNIFE, eierne av IRIS-sertifiseringssystemet, har kombinert jernbaneindustriens standard for kvalitetsstyringssystemer, ISO 22163:2017, med sine egne regler IRIS Certification™.

Den gir organisasjoner tryggheten av å overholde de strenge kravene i ISO 9001 under produksjon av jernbaneindustrispesifikke elementer i ISO/TS 22163 og den svært utbredte vurderingsmetoden for IRIS-sertifiseringen.

Fordeler ved IRIS

Lisens for drift

Sertifisering i henhold til IRIS og ISO/TS 22163 gir dere et bevis på at produktene og tjenestene overholder de strenge kravene og standardene i jernbanesektoren.

Enkel integrasjon

IRIS har felles elementer med ISO 9001:2015, og er derfor enkel å integrere i standardene dere allerede anvender.

Beste praksis

IRIS-sertifisering og ISO/TS 22163 er globalt anerkjent og gir deg tilgang til beste praksis fra hele jernbaneindustrien

Konkurransefordel

I tillegg til økt effektivitet åpner IRIS muligheten til å levere til alle viktige produsenter i jernbaneindustrien.

Trenger du hjelp med IRIS?

LRQA tilbyr IRIS-gapanalyse og IRIS-vurderings- og -sertifiseringstjenester som viktig støtte til virksomheter i jernbaneindustrien.

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Teknisk ekspertise

Våre spesialister er jernbaneingeniører, tidligere serviceteknikere og industrispesialister som er anerkjent i jernbaneindustrien og registrert av UNIFE, og industrispesialister som velges ut etter deres spesifikke forretningsbehov for å sikre en effektiv og grundig revisjon av systemet deres. Vi er spesialister som ikke bare forstår potensialet i banebrytende ideer, men som også setter den ut i livet på en pragmatisk måte som sikrer virkningen på kort og lang sikt.

Erfaring

LRQA har ligget helt fremme i utvikling av standarder, og vært markedsledende innen sertifisering og trening i over 30 år.

En velkjent suksesshistorie

Vi har renommerte kunder i jernbanesektoren og andre relaterte sektorer, og var et av de første globale sertifiseringsorganene som fikk akkreditering for IRIS-sertifisering.

Din virksomhet hjelper LRQA å hjelpe andre

Overskuddet vi genererer finansierer LRQA Foundation, en veldedig organisasjon som støtter naturvitenskapelig og ingeniørrelatert forskning, utdanning og offentlig engasjement i forbindelse med våre aktiviteter. Alt dette hjelper oss å fremme det målet vi jobber for hver eneste dag: Samarbeid for en tryggere verden.

 

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?