Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

FSSC 22000 certification services

Sertifisering av ditt matsikkerhet- og forsyningssikkerhet-administrasjonssystem.

FSSC 22000 er en internasjonalt anerkjent matsikkerhetsstandard som er utviklet for landbruk, matvareproduksjon, emballering, servering, detaljhandel og transport. Som eksperter på området vil LRs revisorer sikre deg en strømlinjeformet sertifiseringserfaring uansett sektor.

Oversikt

Enten FSSC 22000-systemet er nytt for dere, eller dere omstiller dere fra ISO 22000, vil LRQA samarbeide tett med dere for å gi dere en grundig revisjon som er skreddersydd etter deres spesifikke behov. Sertifiseringsprosessen avhenger av omfanget og av foretakskategori, og LRs teknisker eksperter redegjør tydelig for hva dere kan forvente.

Gapanalyse og trening

Hvis foretaket ikke er klart for FSSC 22000, eller dere ønsker å vite hva som trengs for å oppnå sertifiseringen, kan vi i samarbeid med dere identifisere hva som mangler ved hjelp av en gapanalyse før en eventuell revisjon. I tillegg tilbyr vi en rekke treningskurs for å forberede de ansatte før en vellykket revisjon, mens vi samtidig bistår med å utvikle rutiner for matsikkerhet.

Sertifisering og ekstramoduler

LRQA tilbyr mer enn FSSC 22000-sertifisering, og kan levere moduler og revisjoner for andre standarder til beste for virksomheten.

Ta en prat med vårt team i dag om kravene, så hjelper vi deg å strømlinjeforme revisjonsprosessen.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?