Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Finanstjenester og profesjonelle tjenester

Vi oversetter teknologi og transparens til tillit.

Open banking, blockchain datasikkerhet bidrar til nye nivåer både når det gjelder risikoer og muligheter for finanstjenester.

Ta kontakt

Reduser trusselen mot informasjonssikkerheten

Trusler mot datasikkerheten er den største faren i finanstjenestebransjen, og cyberkriminalitet er fortsatt den vanligste økonomiske kriminaliteten som har stor virkning på virksomheter som tilbyr finanstjenester og deres kunder. Det fører til at virksomhetens systemer angripes kontinuerlig. For å imøtegå denne trusselen blir regelsamsvar i en allerede sterkt regulert finansbransje mer og mer kompleks, og omfatter ytterligere tiltak for å beskytte kundedata og driftskritiske programfunksjoner mot brudd på datasikkerheten.

Hos LRQA forstår vi bransjen og teknologien som kan være utgjøre en mulighet og en trussel, og det sikrer at våre tjenester skaper en konkurransefordel for virksomheten din.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Det hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?