Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Bilindustri og teknisk industri

Finjuster forsyningskjeden.

Dagens kjøretøyer er tryggere og har mer avansert teknologi enn noen gang. Men når teknologien stadig utvikler seg, oppstår det også nye risikoer som må imøtegås ved hjelp av effektive systemer som fokuserer på kontinuerlig forbedring.

Ta kontakt

Takket være uavhengig assurance kan vi stole på at bilindustrien og teknisk industri holder oss trygge.

En en industri som fremstiller produkter med høy risiko, høye kostnader og tjenester under sterkt kontrollert forhold, er det avgjørende for enhver virksomhet å vise at de forplikter seg fullt og helt til å følge lover og regler, og produsere kjøretøyer basert på beste praksis i bransjen. Uavhengig sertifisering av kvalitetsstyringssystemet (QMS) gir vissheten om at kjøretøyene vi kjører til daglig fremstilles i tråd med de høyeste spesifikasjonene og standardene i verden.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Det hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?