Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Transport og logistikk

Ta turen fra assurance til performance.

Fra skipsfart til havnedrift, kraner, containere og jernbane – LRQA har en enestående bred sektorekspertise som hjelper å arbeide proaktivt frem mot lovgivningsendringer og øke effektiviteten for operatører og leverandører.

Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Hvorfor velge LRQA?

Vi er her for å hjelpe til med å forhandle frem en verden i rask endring, ved å samarbeide med deg for å håndtere og redusere risikoen du står overfor. Fra inspeksjon og etterlevelse til datadrevet transformasjon i forsyningskjeden, det er vår jobb å hjelpe deg med å forme fremtiden, i stedet for å la den forme deg. Vi gjør dette ved å levere:

Strategisk visjon

Vår tekniske kunnskap, sektorkompetanse og innovative, fremtidsrettet tilnærming vil hjelpe deg med å møte dagens utfordringer-og bli en tryggere, sikrere og bærekraftig organisasjon i morgen.

Teknisk ekspertise

Våre mennesker er sektoreksperter. De har med seg en klar forståelse av dine spesifikke utfordringer, standarder og krav - deretter distribuerer du dyp kunnskap om inspeksjon, sertifisering, sikkerhet, cybersikkerhet og opplæring for å hjelpe deg med å møte dem.

Global evne

Vi opererer i mer enn 120 land, anerkjent av over 30 akkrediteringsorganer over hele verden, og dekker nesten alle sektorer. Vi kan hjelpe deg med å redusere risiko, drive forbedring og bygge troverdighet hos interessenter rundt om i verden.

Effektivt partnerskap

Hver virksomhet er unik. Derfor jobber våre eksperter med deg for å forstå dine behov og mål fullt ut, og finne ut hvordan vi best kan støtte dem.

Friskt perspektiv

Vi har ledet an i utformingen av vår bransje og fortsetter å benytte enhver anledning til å samarbeide med kunder og være banebrytende for nye ideer, tjenester og innovasjon.

 

Finn ut mer om våre tjenester på vår globale internettside på lenkene nedenfor.

Slik kan vi hjelpe deg

Fra uavhengig tredjeparts inspeksjon, sertifisering og revisjon; til opplæring og teknisk rådgivning; til sikkerhetsteknologi i sanntid; til datadrevet transformasjon av forsyningskjeden, hjelper våre innovative ende-til-ende-løsninger våre kunder med å forhandle frem et raskt skiftende risikolandskap-sørge for at de former sin egen fremtid, i stedet for å la den forme dem.

Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?