Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

IATF 16949 Certification Services

Assurance-tjenester for bilindustrien som sikrer integriteten i forsyningskjeden.

LRQA hjelper foretak i bilindustrien å oppnå sertifisering i den oppdaterte IATF 16949-standarden for kvalitetssikringssystemer, en standard som er spesielt utviklet for bilindustrien.

Gapanalyse

Etter at TS-kravene ble oppdatert i 2016 kan LRs IATF 16949-gapanalysetjenester vurdere det eksisterende kvalitetsstyringssystemet opp mot den nypubliserte IATF 16949-standarden og rapportere om det aktuelle systemets samsvar med standarden, og bidra til å definere en sertifiseringsplan ved behov.

Sertifisering og vurdering

IATF 16949 gjelder for design og utvikling, produksjon, installasjon og vedlikehold av produkter i bilindustrien. Den oppdaterte TS-standarden ble utviklet i samarbeid med Automotive Industry Action Group (AIAG), og erstatter ISO/TS 16949-standard. Alle organisasjoner må nå ha implementert reviderte administrasjonssystemer i henhold til de aktuelle IATF 16949-kravene.

LRQA er en av få sertifiseringsorganer som har SMMT-godkjenning, og tilbyr IATF 16949-sertifiseringstjenester på globalt nivå.

Integrerte vurderinger

Hvis din organisasjon implementer flere administrasjonssystemer – ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø), ISO 45001 (HMS) og ISO 27001 (informasjonssikkerhet) – kan dere få fordelen av én enkelt, koordinert vurdering, og dermed unngå merarbeid og senke kostnadene.

Assurance-tjenester

Sertifisering ender ikke med IATF 16949: LRQA tilbyr akkreditering, validering og verifiseringvurderinger i tråd med globalt anerkjente standarder innen helse og sikkerhet, miljøvern, bærekraft, energistyring, forretningskontinuitet, IT-sikkerhet og mye mer. Ta kontakt for mer informasjon.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?