Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

IATF 16949 Autosertifisering

På rett vei med IATF 16949.

IATF 16949:2016 harmoniserer vurderinger og sertifiseringer for forsyningskjeden til internasjonal bilindustri; den erstatter ISO/TS 16949, en utbredt internasjonal standard for kvalitetsstyring, kontinuerlig forbedring og feilforebygging.

Oversikt

16949-standarden ble publisert av International Automotive Task Force (IATF) den 1. oktober 2016, og sikrer økt kvalitet, redusert produktvariasjon og mindre unødig avfall langs hele forsyningskjeden i bilindustrien.

LRQA er en av de få organisasjonene som eierne av systemet – IATF – har godkjent for å utføre sertifiseringer; dessuten har LRQA undertegnet en avtale med Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT), som gjør at vi kan tilby IATF 16949-sertifiseringstjenester over hele verden.

Fordeler ved IATF 16949

Foretrukket leverandør

Organisasjoner som er sertifisert i henhold til IATF 16949 kan vinne større oppdrag, ettersom mange av verdens ledende bilprodusenter krever sertifisering iht. IATF 16949-standarden som en kontraktbestemt forutsetning for leverandører.

Reduser kostnadene

Forbedrede prosesser, redusert avfall og høyere produktkvalitet fører til lavere kostnader og styrker bunnlinjen.

Globalt anerkjent

IATF 16949 er den internasjonale standarden for bilindustrien og øker leverandørenes sjanser til å vinne globale kontrakter.

Unngå dobbelte vurderinger

Med en IATF 16949-sertifisering forsvinner behovet for flerdoble vurderinger for organisasjoner som må overholde forskjellige kundespesifikke leverandørkrav.

Enkel integrasjon

IATF 16949 er basert på ISO 9001, noe som forenkler integrasjonen med en standard dere allerede har implementert.

Overgang fra ISO/TS 16949

IATF 16949:2016 ble publisert i oktober 2016 og erstatter ISO/TS 16949 som internasjonal standard for kvalitetsstyringssystemer i bilindustrien. Den har en kundeorientert tilnærming som hjelper produsenter å raskt identifisere kvalitet i bilindustrien ved å adressere kundespesifikke krav.

Trenger du hjelp med 16949?

LRQA har vært markedsledende innen systemtrening og sertifisering i over 30 år, og er en av de få utvalgte organisasjonene som er godkjent av IATF for å levere sertifiseringer i bilindustrien.

LRQA tilbyr skreddersydde tjenester for samsvarskontroll av administrasjonssystemer, inkludert IATF 16949-trening, IATF 16949-gapanalyse og IATF 16949-vurderings- og sertifiseringstjenester.

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Akkreditert sertifisering

International Automotive Task Force (IATF) anbefaler offisielt LRQA for gjennomføring av IATF 16949-revisjoner. Kundene kan dermed føle seg trygge på LRs ekspertise og støtte. LRQA har ligget helt fremme i utviklingen av standarder for bilindustrien i mange år, og vi bruker vår unike kunnskap til å sikre virkningen i dag og langt inn i fremtiden.

Teknisk ekspertise

Våre assessorer har dyptgående kunnskap fra praksis i bilindustrien, og har arbeidet med mange renommerte kunder. Vi velger revisorer som passer til foretakets spesifikke mål, og muliggjør dermed en helhetlig gjennomgang av kvalitetsstyringssystemet.

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?