Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Fjerntjenester for assurance ISO-sertifisering, inspeksjon, trening og mer

Fjern-ISO-sertifisering, trening og mer.

Oppnå sertifisering uansett hvor i verden og under hvilke omstendigheter.

Ta kontakt

Fjern-assurance; en fleksibel tilnærming til sertifiserings- og inspeksjonstjenester

Våre mange fjerntjenester for assurance er effektive og fleksible, og gir deg teknisk ekspertise når du trenger det. Våre assurance-tjenester er utviklet for å ivareta de mange ulike behovene i din bedrift, fra tryggere bruk av ressurser til minimering av forstyrrelser i organisasjonen.

Hvis du for eksempel ønske å redusere reiseaktiviteten, har lokaler på vanskelig tilgjengelig steder eller en kompleks infrastruktur, kan vårt team av eksperter sørge for sertifiserings- og inspeksjonstjenester uten avbrudd for å støtte din organisasjon. Når som helst. Hvor som helst.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om ISO-fjernsertifisering og trening.

Støtter dine fjern-assurancebehov

LRQA bruker digital teknologi for å hjelpe organisasjoner over hele verden til å få tilgang til vårt utvalg av eksterne assurance-tjenester – som muliggjør smartere, tryggere og mer bærekraftige løsninger. Våre revisorer og kontrollører er bransjeeksperter, som samarbeider med deg for å bidra til at virksomheten din opererer på sitt mest optimale nivå. De bruker sin dype tekniske ekspertise til å skape langvarige verdier gjennom samarbeid, noe som innvirker på virksomheten din, menneskene og kundene dine.

Interessert i fjern-assurance?

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?