Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Bilindustri, luftfart og transport

Før foretaket fremover.

Vi hjelper dere å fokusere på det som er viktigst for virksomheten ved å skape merverdi takket være riktige assurance-tjenester.

Finjuster forvaltningen av forsyningskjeden ved hjelp av kvalitetssikring. 

I den sterkt regulerte transportsektoren er assurance en ensidig forpliktelse for å sikre kvalitet i den globale leveringskjeden. De reviderte versjonene av standardene IATF 16949, AS 9100-serien og IRIS krever at alle virksomheter må ha fullført tilpasningen innen september 2018, og alle revisjoner etter juni 2017 må gjennomføres i henhold til de nye kravene. 

Vårt utvalg av tjenester for bil, fly og transport

LRQA har jobbet mye med sektorene bilindustri, luftfart og transport i mange år, og bidratt til å utvikle, formalisere og forbedre standardene.  Vi tilbyr et komplett utvalg av tjenester, fra sertifisering og trening til skreddersydde assurance-programmer – alltid utviklet for å hjelpe dere å sikre samsvar med regelverket og følge beste praksis. 

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Fra uavhengig tredjeparts inspeksjon, sertifisering og revisjon; til opplæring og teknisk rådgivning; til sikkerhetsteknologi i sanntid; til datadrevet transformasjon av forsyningskjeden, hjelper våre innovative ende-til-ende-løsninger våre kunder med å forhandle frem et raskt skiftende risikolandskap-sørge for at de former sin egen fremtid, i stedet for å la den forme dem.

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?