Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

AS9100 sertifisering av luftfartsstyring

The sky’s the limit – med AS9100.

AS9100 er en ISO 9001-basert standard for kvalitetsstyringssystemer som fokuserer på kvalitet innen luftfart. For distributører, vedlikeholdsorganisasjoner og produsenter vil en AS9100-sertifisering understreke at produktene er trygge, pålitelige og overholder regelverket.

Oversikt

LRQA gir dere muligheten til å vise integriteten og styrken i luftfart-kvalitetsstyringssystemet deres (Aerospace Quality Management System eller AQMS) takket være den globalt anerkjente AS9100-sertifiseringen.

Sertifiseringen, som er kjent som AS9100D eller EN9100:2018 i Europa, gir kunder og interessenter tryggheten i å vite at foretakets AQMS ligger til grunn for levering av produkter og tjenester som imøtekommer bransjens stadig sterkere forventninger.

Som markedsledende innen sertifisering og samsvarstjenester i luftfartsindustrien kan LRs industrispesialister og luftfartsingeniører sertifisere organisasjoner for å sikre maksimal tillit til integriteten i forsyningskjeden.

Fordeler ved AS9100

Administrasjon av hele forsyningskjeden

Sertifisering iht. AS9100 hjelper dere å optimere foretakets forsyningskjede og bygge opp tette forhold til leverandørene til beste for begge parter. Ved hjelp av samarbeid kan leveringstider og kostnader reduseres, noe som til syvende og sist når frem til kunden, og skaper mer tilfredshet og økt gjensalg.

Arbeidstakerengasjement og avgjørelsesprosesser

Ved å definere og kartlegge prosessene i administrasjonssystemet sikrer AS9100 engasjement blant de ansatte og støtte til å nå målene for kundetilfredshet. Lederskap er avgjørende for at AS9100-systemet skal bli en suksess, og for å ta de riktige avgjørelsene som sikrer kontinuerlig forbedring.

Økt effektivitet og kontinuerlig forbedring

AS9100-sertifiseringen forutsetter at foretaket har en prosessorientert tilnærming til driftsoperasjoner og prosesser i organisasjonen. Kontinuerlig forbedring er ett av kjerneprinsippene i AS9100, en prosess som forbedrer administrasjonssystemet over tid og derfor avgjørende er for forretningsdriften. Prinsippet reduserer ineffektivitet, sikrer problemfri levering av produkter og tjenester og reduserer driftsutgiftene.

Trenger du hjelp i forbindelse med AS9100?

LRQA har ligget helt fremme i utvikling av standarder for luftfarten, og vært markedsledende innen sertifisering og trening i over 30 år. Vi har spesialisert oss på samsvarskontroll av administrasjonssystemer for luftfartindustrien, inkludert AS9100-trening, AS9100-gapanalyse, samt AS9100-evaluering og -sertifisering.

Vi i LRQA undersøker alle problemer grundig med eksakt analytisk presisjon, vi snur hver stein og lar ingen spørsmål forbli ustilt for å komme frem til nøyaktige konklusjoner.

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?