Havaitsimme, että sinulla ei ole viimeisintä versiota selaimestasi. Et pysty sen vuoksi käyttämään tiettyjä toimintoja. Päivitä selain

Kuljetus ja logistiikka

Varmennus siivittää suorituskykyä.

Merenkulusta satamiin, nostureihin, kontteihin ja raideliikenteeseen – LRQA tarjoaa ainutlaatuisen laajaa asiantuntemusta, mikä auttaa ennakoimaan sääntelyn muutoksia ja tehostamaan toimijoiden ja toimittajien työtä.

Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme

Hvorfor vælge LRQA?

Vi er her for at hjælpe dig med at forhandle i en verden i hastig forandring ved at arbejde sammen med dig om at styre og mindske de risici, du står over for. Fra inspektion og overholdelse til datadrevet transformation af forsyningskæden - det er vores opgave at hjælpe dig med at forme fremtiden i stedet for at lade den forme dig. Det gør vi ved at levere:

Strategisk vision

Vores tekniske knowhow, sektorekspertise og innovative, fremadrettede tilgang vil hjælpe dig med at imødegå udfordringerne i dag - og blive en sikrere, mere sikker og bæredygtig organisation i morgen.

Teknisk ekspertise

Vores medarbejdere er eksperter i sektoren. De har en klar forståelse af dine specifikke udfordringer, standarder og krav og anvender derefter en dybtgående viden om inspektion, certificering, sikring, cybersikkerhed og uddannelse for at hjælpe dig med at opfylde dem.

Global kapacitet

Vi opererer i mere end 120 lande, er anerkendt af over 30 akkrediteringsorganer verden over og dækker næsten alle sektorer, så vi kan hjælpe dig med at reducere risici, skabe forbedringer og skabe troværdighed hos interessenter over hele verden.

Effektivt partnerskab

Hver virksomhed er unik. Derfor arbejder vores eksperter sammen med dig for at forstå dine behov og mål fuldt ud og finde ud af, hvordan vi bedst kan støtte dem.

Frisk perspektiv

Vi har ført an i udformningen af vores branche og fortsætter med at benytte enhver lejlighed til at samarbejde med kunderne og være pionerer inden for nye idéer, tjenester og innovation.

Voit lukea lisää palveluistamme vierailemalla maailmanlaajuisella sivustollamme alla olevien linkkien kautta.

Näin voimme auttaa

Fra uafhængig tredjepartsinspektion, certificering og auditering til uddannelse og tekniske rådgivningstjenester, til sikkerhedsteknologi i realtid og datadrevet transformation af forsyningskæden - vores innovative end-to-end-løsninger hjælper vores kunder med at forhandle i et hurtigt skiftende risikolandskab og sikrer, at de former deres egen fremtid, i stedet for at lade den forme dem.

Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme

Paina enteriä tai nuolipainiketta haun aloittamiseksi Paina enteriä haun aloittamiseksi

Hakukuvake

Etsitkö tätä?