Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Trening

Treningstjenester innen business assurance.

Vi hos LRQA mener formålet med treningen er å skape endringer og forbedringer, enten det er for administrasjonssystemet eller for din egen, personlige utvikling.

Finn det rette kurset for deg

Hver eneste dag bidrar LRQA til å optimalisere forretningsdriften ved hjelp av administrasjonssystemer for en rekke foretak. Vi fokuserer på trening som er relevant for bransjen og for hvordan virksomheten din fungerer, og sikrer at nye evner og kunnskaper kan nyttiggjøres i det daglige arbeidet.

LRs treningskurs gir kompetansen foretaket trenger innen administrasjonssystemer for å kunne utvikle, iverksette og vedlikeholde foretaksystemet slik at det overholder en rekke standarder.

Vi tilbyr kurs ansikt til ansikt, e-læring og blandede læringskonsepter. Våre tradisjonelle kurs med tilstedeværelse avholdes på forskjellige steder i Norge eller direkte i foretaket deres, der en av våre eksperter sørger for å involvere alle og legge til rette for diskusjoner slik at hele gruppen får mest mulig ut av opplevelsen. Med våre e-læringsalternativer kan deltakerne ta kursene på nettet, og studere i sitt eget tempo når og hvor det passer for dem. Vår blandingskurs kombinerer e-læring for selvstudium og kurs der vi møtes ansikt til ansikt, og der samhandling med andre deltakere bidrar til å forankre læreinnholdet.

Hvis du ikke finner akkurat det du leter etter, kan våre treningseksperter samarbeide med dere om å utvikle et skreddersydd treningskurs eller et program som passer til deres behov i det formatet eller den kombinasjonen som fungerer best for dere.

Vi du vite mer om våre treningskurs?

Finn det rette kurset for deg

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?