Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Skipsfart og maritim sektor

I en klasse for seg.

Ta kontakt

Hvorfor velge LRQA?

Vi former fremtiden i bransjen takket være utviklingen av ny og innovativ teknologi for neste generasjons driftsmidler, og fortsetter samtidig å levere løsninger kundenes daglige behov. Vår stolte historie motiverer oss til å skape fremtidens løsninger.

Vi hjelper deg å ta riktige avgjørelser for virksomheten, basert på verdens beste tekniske ekspertise og kunnskap. Våre tjenester og evner er like mangfoldige som våre kunder, som er å finne på alle hav, i alle havner og i ethvert land som bedriver handel.

Enten dere er utviklere, produsenter, eiere, operatører, oppfinnere, utstyrsleverandører, forsikringsselskaper eller finansieringstilbydere, kan dere stole på rådgivningen fra vårt team av 8000 topp kvalifiserte tekniske eksperter. Vi er her for dere i dag og i de kommende århundrene, slik vi har vært i over 250 år allerede.

Finn ut mer om våre tjenester på vår globale internettside på lenkene nedenfor.

Slik kan vi hjelpe deg

Fra uavhengig tredjeparts inspeksjon, sertifisering og revisjon; til opplæring og teknisk rådgivning; til sikkerhetsteknologi i sanntid; til datadrevet transformasjon av forsyningskjeden, hjelper våre innovative ende-til-ende-løsninger våre kunder med å forhandle frem et raskt skiftende risikolandskap-sørge for at de former sin egen fremtid, i stedet for å la den forme dem.

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?