Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

LRQA oppnår global UKAS akkreditering for ISO 45001.

Etter en vurdering av UKAS kan LRQA levere akkreditert sertifisering for den nye internasjonale standarden for arbeidsmiljø og sikkerhet (HMS), ISO 45001:2018.

LRQA er blant de første sertifiseringsorganene som er tildelt global akkreditering av United Kingdom Accreditation Service (UKAS) for den internasjonale standarden for arbeidsmiljø og sikkerhet, ISO 45001:2018.

Tredjeparts sertifisering av administrasjonssystemer viser samsvar med standarder eller myndighetspålagte krav, og bidrar til kontinuerlig forbedring. Akkreditert sertifisering gir et høyere nivå av trygghet og tillit, og viser at sertifiseringsorganet ditt arbeider i henhold til internasjonalt anerkjente standarder for å levere konsistente og upartiske vurderinger.

Steve Williams, System and Governance Manager hos LRQA, kommenterer det slik: "Vi er glade for å ha oppnådd global UKAS-akkreditering for ISO 45001. Den anerkjenner kompetansen og den sektorspesifikke ekspertisen hos våre assessorer, og gir kundene våre tryggheten om at HMS-systemet deres vil redusere risikoer og forbedre sikkerheten og helsen i arbeidsstyrken deres."

LRQA har en mengde ressurser som kan hjelpe med forståelsen av den nye standarden. Vi tilbyr en rekke ISO 45001:2018-vurderingstjenester samt offentlige og interne opplæringkurs, slik at dere skal få mest mulig ut av HMS-styringssystemet.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?