Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Kvalitetssikring

Jakten på perfeksjon.

Enten dere har kontraktfestede pålegg eller ønsker bedre intern administrasjon, kan implementering av et robust kvalitetsstyringssystem gi betydelige driftsfordeler.

Styrk forretningsdriften

Implementering av et effektivt kvalitetsstyringssystem (QMS) gir en klart strukturert og systematisk tilnærming for å forbedre kundeopplevelsen, og hjelper dere å lykkes med organisatoriske mål og agendaer. All kvalitetssikring er utviklet for å forbedre  forretningsdriften – fra den internasjonalt gjeldende ISO 9001:2015-standarden til sektorspesifikke programmer som AS9100-serien (luftfart), ISO 13485:2016 (medisinsk sektor), IATF 16949:2016 (bilindustri) og IRIS (jernbane). 

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Våre assessorer og kursledere er sektorspesifikke eksperter som sikrer at vi forstår fullt og helt både virksomheten deres og bransjen dere opererer i. Våre kvalitetsstyringsløsninger anvendes for å øke effektiviteten i foretaket deres. Vi opererer globalt, og våre tekniske spesialister bidrar regelmessig til arbeidet i ISOs tekniske komiteer via vårt medlemskap i International Organisation for Certification (IIOC). 

Slik kan vi hjelpe deg

Enten dere har kontraktfestede pålegg om sertifisering eller ønsker bedre intern administrasjon, kan implementering av et robust kvalitetsstyringssystem gi betydelige driftsfordeler. Vi tilbyr en rekke kvalitetssikrings- og opplæringstjenester – inkludert skreddersydde løsninger. Vi investerer alltid tid til å forstå og kontekstualisere deres behov før vi starter arbeidet med dere, slik at vi kan sørge for riktig nivå på kvalitetssikringen for virksomheten.

Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?