Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 22000-NÆRINGSMIDDELSERTIFISERINGSTJENESTER

Maksimal matsikkerhet.

ISO 22000 er tilpasset næringsmiddelbedrifter i alle størrelser og hjelper foretak å identifisere og reagere på potensielle problemer ved hjelp av veletablerte rutiner i den globale forsyningskjeden for næringsmidler og drikkevarer.

Oversikt

LRQAs (LRQA) utvalg av revisjons- og opplæringstjenester i tilknytning til ISO 22000 skaper merverdi for kundene på en praktisk og kostnadseffektiv måte. Et partnerskap med LRQA vil gi dere tryggheten på at revisjonen utføres av et pragmatisk og uavhengig team som forstår både bransjen og deres spesifikke forretningsbehov.

Gapanalyse og trening

Hvis dere føler at foretaket ennå ikke er klar for ISO 22000, eller dere vil identifisere mangler i ledelsessystemet, kan LR-teamet i samarbeid med dere definere hvor det må gjøres forbedringer før dere arrangerer sertifiseringen. LRQA tilbyr også en rekke kurs for å forberede de ansatte før en vellykket revisjon, mens vi samtidig utvikler rutiner for matsikkerhet.

Forbered overgangen til ISO 22000:2018, og gjør det beste ut av den reviderte standarden.

Ekstra revisjoner

LRQA tilbyr ikke bare ISO 22000-revisjoner; vi leverer også støttemoduler og revisjoner for andre standarder – som BRCGS, FSSC 22000, ISO 45001 og SMETA – som betyr fordeler for virksomheter i alle størrelser.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?