Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Informasjons- og cybersikkerhet

Vær trygg i en sammenknyttet verden.

Reduser trusselen mot informasjonssikkerheten og faren for cyberangrep med assurance og treningstjenester fra LRQA.

Beskytt foretakets data og omdømme.

Administrasjonssystemer kan gi langsiktige løsninger for å trygge virksomheten, både når det gjelder data og den fysiske sikkerheten for mennesker og materielle verdier. Dermed kan dere vise at foretaket har en systematisk, risikobasert tilnærming og en praktisk løsning for informasjons- og cybersikkerhet.

Vårt utvalg av tjenester for informasjons- og cybersikkerhet

Enten dere er på utkikk etter assurance-tjenester eller trening for å forbedre informasjonssikkerhetssystemene, tilbyr vi en løsning som passer for dere, uansett virksomhetens størrelse og sektor.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Fra uavhengig tredjeparts inspeksjon, sertifisering og revisjon; til opplæring og teknisk rådgivning; til sikkerhetsteknologi i sanntid; til datadrevet transformasjon av forsyningskjeden, hjelper våre innovative ende-til-ende-løsninger våre kunder med å forhandle frem et raskt skiftende risikolandskap-sørge for at de former sin egen fremtid, i stedet for å la den forme dem.

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?