Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Bruk av informasjonskapsler.

Formål med informasjonskapslene på nettstedet vårt og hvordan vi bruker dem.

Informasjonskapsler er små biter av informasjon som en internettside overfører til harddisken på datamaskinen din for arkiveringsformål. Informasjonskapsler er svært vanlige, og brukes til å forbedre nettstedets funksjoner. Informasjonskapsler inneholder informasjon som kan brukes på spesifikke nettsider, og for å skreddersy opplevelsen av nettstedet eller fremskaffe opplysninger som kan brukes til analyser på våre servere.

Standardinnstillingen i de fleste nettlesere er å akseptere informasjonskapsler. Hvis du ønsker det, kan du stille inn nettleseren slik at informasjonskapsler deaktiveres eller at du informeres når informasjonskapsler lagres. Hvis du deaktiverer dem, kan du muligvis ikke dra nytte av alle funksjoner på nettstedet.

Dette nettstedet kan bruke informasjonskapsler til å overvåke bruken av nettstedet. Dette er statistisk informasjon som gjør det mulig for oss å utvikle nettsidene, for eksempel for å gjøre dem mer brukervennlige eller måle populariteten av en gitt nettside. Informasjonen som samles inne kan ikke identifisere deg personlig. Informasjonskapsler kan ikke avlese data fra harddisken din, lese informasjonskapsler som er opprettet av andre nettsteder eller forårsake skader på systemet ditt.

For å endre informasjonskapsler, bruk knappen nedenfor:

Mer informasjon om informasjonskapsler og om hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren, finner du her: www.allaboutcookies.org

I vår Personvernerklæring forklarer vi hvordan vi håndterer personlige opplysninger mens du surfer eller legger inn informasjon på nettstedet vårt, og hvilke alternativer du har for måten dine opplysninger brukes på.

Vil du snakke med oss?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?