Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

LRQA oppnår global UKAS akkreditering for ISO 50001:2018.

LRQA er akkreditert av United Kingdom Accreditation Service (UKAS) for å levere akkreditert sertifisering i henhold til den reviderte standarden for energistyringssystemer (EnMS).

Etter en vurdering av UKAS er LRQA i den første gruppen av sertifiseringsorganer som oppnår akkreditering for den reviderte energistyringsstandarden ISO 50001:2018.

Den nye versjonen av EnMS-standarden ble publisert den 21. august 2018, og følger Annex SL-strukturen på linje med alle nye og reviderte ISO-standarder. Det sikrer høyt kompatibilitetsnivå med andre administrasjonssystemstandarder, noe igjen sikrer mer effektivitet.

I en uttalelse om akkrediteringen sier Head of Marketing Kevin Smith hos LRQA: "2018-versjonen av ISO 50001-standarden fokuserer på kontinuerlig forbedring av energiytelsen. Den felles overordnede strukturen gjør den enklere å integrere i et generelt administrasjonssystem, og hjelper organisasjoner med å spare energi og redusere miljøpåvirkningen. UKAS-akkrediteringen gir virksomheter tryggheten om at LRQA og deres assessorer er uavhengig verifisert for å levere EnMS-tjenester i henhold til den reviderte standarden."

LRQA tilbyr en rekke ISO 50001:2018-vurderingstjenester samt offentlige og interne opplæringkurs, slik at dere skal få mest mulig ut av energistyringssystemet og sikre problemfri overgang til den nye standarden. Mer informasjon finner du her.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?