Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

HACCP-SERTIFISERING (FAREANALYSE OG RISIKOVURDERING – HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS)

En vesentlig sertifisering for matsikkerhet.

HACCP-sertifisering gir en strukturert tilnærming til matsikkerhet.

Find out more about this service

Oversikt

Hazard Analysis & Critical Control Points (HACCP) er et vitenskapelig basert system som identifiserer spesifikke risikoer og tiltak for å kontrollere dem med henblikk på matsikkerhet. Sertifisering er obligatorisk i mange land, blant annet i USA og EU.

HACCP er mer enn en forpliktelse: Den spiller en viktig rolle for å sikre at virksomheten er klar for revisjoner som BRCGS og FSSC 22000. LRQA tilbyr HACCP-vurderinger for å sikre beste praksis når det gjelder matsikkerhet. Vårt utvalg av skreddersydde løsninger fokuserer på å imøtekomme dine spesifikke behov, skape verdi for kundene og tilrettelegge de verktøyene og teknikkene dere trenger for å finne en egnet løsning for din virksomhet.

Fordeler ved HACCP

Redusere risiko

En systematisk tilnærming til matsikkerhet identifiserer kritiske risikoer og hjelper deg med å etablere forebyggende og korrigerende produksjonsprosesser.

Tillit blant interessenter

Formalisert administrasjon av matsikkerheten viser engasjement overfor interessentene ved å imøtekomme kravene i lokal lovgivning.

Lisens for drift

HACCP-sertifisering er obligatorisk i mange regioner, blant annet EU og USA.

Trenger du hjelp med HACCP?

Enten dere er en nyopprettet næringsmiddelbedrift eller et etablert merke er HACCP et viktig verktøy for å sikre beste praksis for effektive matsikkerhetsprosedyrer.

Hvorfor bør du arbeide med oss?

Pionerer

LRs assessorer deltar regelmessig i tekniske komiteer som utvikler og forbedrer industristandarder, og er anerkjente stemmer i matvareindustrien.

Teknisk ekspertise

Takket være den tekniske ekspertisen blant våre globalt anerkjente og høyt utdannede eksperter på matsikkerhet kan vi tilpasse våre assurance-tjenester til dine forretningsbehov. Vi leverer dyptpløyende innsikt i matsikkerhetens komplekse verden, godt hjulpet av førsteklasses prosjektstyring og kommunikasjonsevner. 

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?